Подаръци за гости на бал

5,00 лв.

Ръчно рисувано камъче. Подходящ подарък за гости. При поръчка за над 10 броя цената е 3,50лв. на камъче. ИЗРАБОТЕНИ ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Баловете са изключително специални моменти, изпълнени с вълнение, радост и незабравими спомени. Избирането на подходящи подаръци за гостите на бал може да бъде предизвикателство, но ръчно рисуваните камъчета са идеално решение. Те съчетават уникалност, креативност и символика, което ги прави перфектен избор за такъв специален повод. В конкретния случай, върху камъчетата са нарисувани момичета, облечени в сини рокли, за да съответстват на цвета на роклята на абитуриентката.

Ръчно рисуваните камъчета са уникални и незабравими подаръци за гости на бал, които ще впечатлят всеки, който е дошъл на празника. Върху тези камъчета могат да се изобразят различни сцени и образи. Този вид подарък е не само красив, но и има символична стойност, която остава като спомен за специалния повод.

Рисуваните камъчета с момичета в сини рокли представляват грация, елегантност и красота – качества, свързани с баловете и празненствата. Камъчетата са малки, но значими подаръци, които гостите ще ценят като спомен от специалния ден.

Ръчно рисуваните камъчета могат да бъдат персонализирани за различни поводи. В допълнение към балове, те могат да бъдат използвани като подаръци за сватби, рождени дни, кръщенета и други специални събития. Всяко камъче може да бъде уникално рисувано, за да отговаря на темата и настроението на конкретното събитие.

Камъчетата са изключително дълготрайни и могат да служат като декорация или спомен дълги години. Те могат да бъдат поставени на бюро, рафт или в специална витрина, където ще напомнят за красивите моменти от бала.

Ръчно рисуваните камъчета с момичета са перфектни подаръци за гости на бал. Те съчетават уникалност, красота и символика, което ги прави идеални за специални поводи. Тези камъчета не само ще впечатлят гостите, но и ще оставят дълготраен спомен за красивия и вълнуващ ден. Вложената креативност и внимание към детайла правят тези подаръци изключително ценни и специални.

Може да разгледате други подаръци подходящи за различни поводи: “Подаръчета за детска градина” , “Подаръчета с анимационни герои” , “Подаръчета за великденски базар”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,1 кг
Размери 6 × 2 × 5 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подаръци за гости на бал”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *