Подарък за учителки за завършване

120,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за детска учителка. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за учителки за завършване” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Картината от камъни е уникален и емоционален подарък за всяка учителка, особено по повод завършването на учебната година. Изработена с внимание и креативност, тя символизира връзката между учителките и техните ученици.

“Подарък за учителки за завършване” изобразява две госпожи, заобиколени от своите ученици, прегърнати, хванати за ръце и усмихнати. Намират се на зелена полянка, която символизира растежа и развитието, за което учителките са подпомогнали през годината. Това изображение не само улавя щастието и радостта от завършването, но и подчертава значимостта на връзката между учителите и децата.

Усмихнатите лица на всички фигури в картината предават радостта и удовлетворението от постигнатото през годината. Този подарък е символ на благодарността на учениците и техните родители към учителките за техния труд и всеотдайност.

Картината от камъни е не само емоционален, но и естетически красив подарък. Тя може да бъде поставена в класната стая или кабинета на учителките, където ще напомня за специалните моменти и връзката със своите ученици.

Този подарък за учителки за завършване е уникален и персонализиран, което го прави още по-ценен. Ръчно изработените детайли и вниманието към всяка фигура показват специалното отношение и старание, вложено в създаването му.

Картината от камъни е прекрасен подарък за завършване на учебната година. Хванати за ръце, символизират подкрепата, която учителите предоставят на своите ученици, водейки ги през предизвикателствата на учебния процес и насърчавайки ги да растат и да се развиват. Картината е израз на радостта, благодарността и специалната връзка между учителите и децата. Всяко камъче, внимателно подбрано, допринася за създаването на един уникален и значим подарък, който ще бъде високо ценен и дълго помнен. Този жест на внимание и креативност ще остави трайни спомени и ще напомня за всички споделени моменти и постижения през годината.

Може да разгледате други подаръци подходящи за учителка: “Подарък за 8-ми март за госпожа” , “Подарък за учител” , “Подарък за учители”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,8 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за учителки за завършване”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *