Подарък за шеф на бензиностанция

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за шеф на бензиностанция. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за шеф на бензиностанция” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява уникален и индивидуален подарък, символ на благодарност и признателност към шефката на фирмата за усилията и ръководството й. Сцената също така представя солидарност и екипно сътрудничество, които са важни за успешното функциониране на бизнеса.

В картината “Подарък за шеф на бензиностанция”, служителката представляваща екипа на бензиностанция ШЕЛ, стои пред шефката с подарък в ръцете. Тя е усмихната и щастлива, като иска да изрази своето уважение и благодарност към шефката. Подаръкът е красиво опакована златна кутия с червена панделка, който представя стойността на приятелството и работната общност. Шефката, също е нарисувана с усмивка на лицето, което показва приемането и благодарността. Тази сцена е символ на взаимно уважение и подкрепа между шефа и нейния екип.

Пред бензиностанция ШЕЛ има и други хора от екипа на фирмата. Една червена кола я зарежда усмихнат и приветлив служител с гориво. Това допълнително подчертава атмосферата на работно място и ангажираността на екипа към своите задачи. Сцената е оживена с много детайли. Фонът на картината е представен в градска среда, в която се намира бензиностанцията. Той придава на сцената реализъм и автентичност.

Тази картина от камъчета “Подарък за шеф на бензиностанция” е уникален подарък, който не само ще зарадва шефа, но и ще му напомни за връзката и подкрепата, която получава от своя екип. Също така символизира мотивация и вдъхновение за целия екип да продължава да работи усилено и ефективно.

Чудесната картина е красиво изкуство. Екипния дух и приятелските отношения, които се развиват в работната среда, ясно личат на сцената. Тя ще бъде ценен подарък, който ще напомни на шефа за ангажимента и подкрепата на неговия екип.

Може да разгледате други подаръци подходящи за шефове и колеги: “Подарък за жена готвач” , “Подарък за колега в офиса” , “Подарък за класен ръководител”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за шеф на бензиностанция”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *