Подарък за дете

50,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат да аранжират и декорират дома си. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Картината „Подарък за дете“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява нестандартен подарък за детска стая. Композицията изобразява любимите бонбони “М и М”, от които тайничко някой е похапвал.

Картината от камъни, която представлява подарък за дете, е уникален и вълнуващ израз на въображението и творчеството. В центъра на картината са разположени шарени бонбони, които са символ на радост, сладост и детство.

Шарените бонбони, представени в края на картината, са свежи, цветни и изглеждат като току-що отворени от опаковката. Техните ярки и наситени цветове създават весела и празнична атмосфера, която ще зарадва всяко дете. В тях се отразява неповторимият вкус на детството и безгрижието, което дава на всяко дете усещане за щастие и наслада.

Бонбоните, представени в средата на картината гледат уплашено, защото са отхапани и усещат, че скоро ще бъдат изядени 🙂

Бонбоните са като малки капки слънце в градината на детството. Техните живи цветове и различни форми създават вълнуваща симфония от вкусове и текстури, които ще разнообразят и подсладят всеки момент от играта и забавлението на детето.

Картината „Подарък за дете“ е идеален подарък за всеки повод – рожден ден, празник, постижение или просто като израз на приятелство и обич. Шарените бонбони са символ на радостта и щастието, които искаме да споделим с детето, като му дарим нещо уникално и специално.

Тази чаровна картина от камъни е перфектният начин да изразите своите чувства към детето и да му подарите нещо уникално и значимо. Всеки бонбон на картината е като малък символ на обичта и вниманието, което искаме да предадем на детето, за да го зарадваме и вдъхновим.

Ако искате да украсите стаята на Вашето дете с интересен и нестандартен подарък, може да заложите именно на бонбонената картина. Направете детската стая по-свежа и уютна:)

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за дете”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *