Подарък за офис

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за хора, които обичат да аранжират и декорират дома или работното място. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за офис” рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява съчетание между естетиката на природата и изразителността на камъните. Тя приковава вниманието и предоставя усещане за спокойствие и живописна красота.

“Подарък за офис” е приветлива картина, която ще бъде перфектен подарък за офис. В центъра на сцената е поставен красив кaктус нарисуван изцяло от камъчета, разположен в нежна лилава саксия. Кактусът е символ на издръжливост и устойчивост, което го прави подходящ избор за декорация в офисната среда.

Камъчният кaктус е преставен до прозорец. Във въздуха лети шарена пеперуда, която придава на сцената допълнително очарование и жизненост. Шарената пеперуда е символ на свободата и красотата на природата и носи част от магията на света в офисното пространство.

Във визията през прозореца се отразява синьото небе, което придава чувство за безкрайност и простор в пространството на картината. Това прозрачно синьо небе е пълно с обещание за нови начинания и възможности, които се отварят пред всеки, който го наблюдава.

Розовите перденца, които се виждат в задната част на сцената, придават допълнително изискано докосване на картината. Тяхната нежна и елегантна цветова гама се съчетава перфектно с лилавата саксия и добавя допълнителен аспект на красота и хармония към композицията.

Тази картина от камъни “Подарък за офис” е не само впечатляващо произведение на изкуството, но и вдъхновяващ подарък за офисната среда. Тя представлява съвършената комбинация от естетика и символизъм. Ще поддържа духа и мотивацията на хората в офиса. Красотата и спокойствието на тази картината отразяват същността на природата и предоставят моменти на вътрешен покой и възхищение.

Катусът сам по себе си е символ на устойчивост и адаптация, тъй като расте в най-сухите и неблагоприятни условия. Тази картина може да бъде интерпретирана като представяне на нашата способност да се справяме с трудностите и да растем дори в неблагоприятни ситуации. Тя е чудесно украшение за офиса, като внася усещане за спокойствие и усмихнато настроение.

Може да разгледате други подаръци подходящи за офиса и дома: “Подарък за 8 март” , “Подарък за Цветница за жена” , „Подарък за Цветница“

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за офис”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *