Подарък за абитуриент

55,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за абитуриент. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за абитуриент” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Представлява оригинален подарък за абитуриент. Композицията изобразява абитуриент, който бърза да отпътува за безоблачното си бъдеще.

На картината от камъни се представя един вълнуващ образ. Aбитуриент, който кара колело и пътува към бъдещето. Тази сцена е символ на нов етап в живота на младия човек и неговият стремеж към предизвикателствата, които го очакват напред.

Абитуриентът е изобразен уверен. С усмивка на лицето той кара велосипеда си по пътя към новите си приключения. Той е облечен в актуалния за абитуриентите костюм. На главата му има шапка, която е символ на отдадеността му към успеха и новите предизвикателства.

Колелото, на което пътува абитуриентът, е символ на свободата и независимостта, които идват с новия етап в живота му. Вози го напред към нови възможности и вълнения, докато той изследва света и открива своите вътрешни потенциали.

Пътят, по който се движи абитуриентът и пушека, който се вдига, са символ на бъдещето и новите предизвикателства.

Тази картина от камъни “Подарък за абитуриент” е не просто образ – тя показва новото начало и вълненията, които идват с преминаването към следващата фаза от живота. Тя е напомняне за важността на решимостта и амбицията, които са необходими за постигане на целите и мечтите.

Картината от камъни с абитуриент, който кара колело и пътува към безоблачното си бъдеще, е символ на началото на нов живот и нови възможности. Тя е подарък за абитуриент, който изразява надеждата и вярата в бъдещето и в силата на младите хора да променят света.

Дългоочакваният бал е ден, в който всеки бъдещ абитуриент се вълнува. Ако сте поканени на бал и се чудите какъв интересен подарък да изберете, със сигурност ще го усмихнете с този нестандартен подарък.

Може да разгледате други подаръци подходящи за абитуриенти: “Подарък за абитуриентка” , “Подарък за 8-ми март” , “Подарък за танцьори”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за абитуриент”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *