Подарък за абитуриентка

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за абитуриентка. Картината се изпраща в кутия.

Описание

Подарък за абитуриентка е картина рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Представете си един момент от най – важния ден на абитуриентката. В този специален момент, когато тя сияе в червената си рокля, а мъжът до нея е в елегантен черен костюм, целият свят се превръща в едно прекрасно изкуство. Чудесен подарък за абитуриентка, който ще изпълва сърцето и с любов винаги щом го погледне.

Жената е облечена с нежна червена рокля, която излъчва елегантност и красота. Тя стои там, с усмивка на лицето си и блестящи очи, готова да поеме новите предизвикателства пред нея.

От лявата й страна стои мъж на колене в черен костюм, който й поднася цветя. Тези цветя са като символ на тяхната връзка и подкрепа, готови да я придружават през всички стъпки от предстоящият житейски път. Той гледа към нея с гордост и обич, като се радва на нейното постижение и успех.

Зад тях се разстила цветна заря, която е като символ на новото начало, което ги очаква. Тази цветна заря е като обещание за светлина и радост в бъдещето, което им предстои. Те го гледат със смели очи и оптимизъм, готови да се изправят пред всички предизвикателства, които животът им предлага.

Този момент от живота на абитуриентката е повече от просто един обикновен момент. Той е като картина от камъни, която ще припомня за красотата на новите начинания и за вълнението на бъдещето, което ги очаква. Моментът на абитуриентската вечер е запечатан с изключителен реализъм и емоция. Това прави картината още по-специална. Всеки камък е разположен с внимание към детайлите, като създава усещане за реалност и живот. Тази картина е нещо, което те ще пазят в сърцата си завинаги, като си спомнят за специалния момент, в който животът ги превърна в истинско изкуство. Зарадвайте любимото момиче с прекрасна картина “Подарък за абитуриентка”.

Може да разгледате други подаръци подходящи за любимата жена или приятелка: “Подарък за 8-ми март” , “Подарък за жена” , “Подарък за мама”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за абитуриентка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *