Подарък за кумове

65,00 лв.80,00 лв.

Рисувана картина на стойка от ръчно подбрани речни камъчета. Подарък за кумове. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината „Подарък за кумове“ е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета по индивидуален проект.

Картината от камъни е уникален и значим подарък, който съчетава природни материали, за да създаде произведение на изкуството с дълбока символика и естетическа стойност. В случая, картината изобразява момък и мома, облечени в български народни носии, танцуващи сред полета от лавандули, рози, жито и прочее, наблюдавани от една овчица и едно кученце. Тази сцена е перфектен подарък за кумове, които ще оценят красотата и символиката на българските традиции и култура.

Момъкът и момата в народни носии символизират връзката с българските традиции и култура. Народните носии са важна част от българското наследство и тяхното изобразяване в картината подчертава уважението и почитта към българските обичаи.

Танцът е символ на радост и празник. Изобразяването на младите танцьори, показва жизненост и позитивна енергия, която е подходяща за всяко празнично събитие, включително и кумуването.

Картината от камъни „Подарък за кумове“ е уникална и неповторима, тъй като всяко камъче е различно и всяка рисунка е ръчно изработена. Това прави подаръка изключително ценен и специален.

Персонализирането на картината с избора на символи и детайли, придава личен и емоционален елемент. Това показва уважение и благодарност към кумовете.

Камъните са изключително дълготрайни и устойчиви, което означава, че картината ще остане красива и незасегната от времето за дълъг период. Това я прави идеален спомен, който кумовете могат да пазят в дома си.

„Подарък за кумове“ е чудесен подарък за кумове. Тя съчетава уникалност, красота и символика, които ще бъдат високо оценени от получателите. Този вид подарък не само впечатлява със своята естетика, но и носи в себе си послание на уважение и благодарност, което ще бъде запомнено дълго време.

Може да разгледате други подаръци подходящи за семейства: “Подарък за влюбени двойки” , “Подарък семейство в Чикаго” , “Подарък за младо семейство”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за кумове”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *