Подарък за ортодонт

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за зъболекарски кабинет. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за ортодонт” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета.

Уникален и вдъхновяващ подарък, който е особено подходящ за специални професионалисти като ортодонтите. Тази форма на изкуство съчетава естествената красота на камъните с ръчно изработените детайли, създавайки произведение, което е едновременно естетически приятно и символично. В случая, картината изобразява ортодонт в неговия кабинет с малка пациентка, с допълнителни елементи, които придават специално значение на подаръка.

Фигурите на ортодонта и пациентката символизират грижата, вниманието и професионализма, които ортодонтът влага в своята работа. Момиченцето показва доверието, което децата и техните родители имат в ортодонта, а също така напомня за важността на добрата грижа за зъбите от ранна възраст.

Надписът „Кабинетът на д-р Коев“ придава персоналност на картината и я прави специален подарък, който е директно свързан с получателя. Той подчертава значението и уважението към професионализма на доктора.

Саксията с цветя и надписът „Благодаря за красивата усмивка“ е израз на благодарност и признателност. Тази част от картината “Подарък за ортодонт” символизира положителното въздействие на ортодонта върху живота на неговите пациенти и важността на неговата работа.

Картината от камъни е уникална по своята същност, тъй като всяко камъче е различно и всеки детайл е ръчно изработен. Това прави подаръка особено ценен и специален. Персонализирането с името на ортодонта и специалните надписи добавя личен елемент, който не може да бъде постигнат с масово произведени подаръци.

Камъните са изключително дълготрайни и устойчиви материали, което означава, че картината ще остане красива за дълъг период. Това я прави идеален спомен, който ортодонтът може да пази в своя кабинет или у дома.

“Подарък за ортодонт” добавя красота и стил към всяко пространство, в което бъде поставена. Естествените цветове и текстури на камъните, съчетани с ръчно нарисуваните детайли, създават визуално привлекателно произведение на изкуството.

Може да разгледате други подаръци подходящи за зъболекари: “Подарък за зъболекар” , “Подарък за жена зъболекар” , “Подарък за лекар (зъболекар)”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 27 × 2 × 22 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за ортодонт”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *