Подарък за ветеринарен лекар

65,00 лв.80,00 лв.

Ръчно рисувана картина на стойка от речни камъчета. Подходящ подарък за ветеринар. Картината се изпраща в кутия. ИЗРАБОТЕНА ПО ПОРЪЧКА.

Описание

Картината “Подарък за ветеринарен лекар” е рисувана с ръчно подбрани речни камъчета. Индивидуалната картина е прекрасен и вдъхновяващ подарък за професионалисти във ветеринарната област. На художествената творба са представени двама лекари – мъж и жена, които се грижат за здравето и благополучието на животните.

Мъжът е изобразен в момент, в който преглежда коте. Той е нарисуван с приятелска усмивка, което показва неговата отдаденост и грижа към животните.

Жената държи сладко кученце в ръцете си, което се чувства спокойно, знаейки, че е в добри ръце. Тя изглежда мила и състрадателна, което показва нейната любов и грижа към животните.

Фона на картината представлява ветеринарната клиника, където лекарите работят. Стените са в розов цвят, който придава нежност и топлина в цялата атмосфера. На тях са закчени грамоти, които показват професионализма на лекарите, както и снимки на животни, които са били успешно лекувани. Също така има и саксия с цвете, която добавя уют и живот във ветеринарния кабинет.

В центъра на картината “Подарък за ветеринарен лекар” е изобразена табела с надпис “Ветеринарна клиника д-р Дулитъл”, която подчертава мястото на сцената. Този елемент добавя допълнителен реализъм и автентичност на картината.

Камъните, използвани за изработването на картината “Подарък за ветеринарен лекар”, са в различни цветове и форми, като добавят уникалност и текстура на произведението. Разнообразието от камъни е използвано, за да се създаде живописен и вдъхновяващ дизайн, който да отразява красотата и значимостта на професията на ветеринарния лекар.

В крайна сметка, картината за ветеринарен лекар е прекрасен подарък, който не само ще бъде оценен със своята красота и уникалност, но и за това, че ще напомня за важната роля, която ветеринарните лекари играят в грижата за животните и за нашето общество като цяло.

Може да разгледате други подаръци подходящи за лекари: “Подарък за акушерка” , “Подарък за фармацевт” , “Подарък за зъболекар”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: Simona Gifts

Допълнителна информация

Тегло 0,5 кг
Размери 32 × 2 × 27 см
Размер:

27 см х 22 см, 32 см х 27 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за ветеринарен лекар”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *