Подарък за дете на 3 години

33,00 лв.

Рисувано дървено пано от ръчно подбрани речни камъчета. Уникален подарък за дете. Паното се изпраща в кутия.

Описание

“Подарък за дете на 3 години” е дървено пано рисувано с ръчно подбрани речни камъчета.

Изборът на подарък за дете на 3 години може да бъде вълнуващ, но и предизвикателен. Родителите и близките често търсят нещо уникално, образователно и същевременно красиво. Дървеното пано с костенурка, изработена от камъни, съчетава всички тези качества, което го прави идеалният подарък. Този вид ръчно изработени подаръци стимулират детското въображение и сетивата, предлагайки нещо повече от обикновена играчка.

Всяко пано от камъни е уникално, защото е ръчно изработено. Използването на естествени материали като дърво и камъни гарантира, че няма две абсолютно еднакви пана. Това придава на подаръка специален чар и индивидуалност, която трудно може да бъде намерена в масово произведените играчки.

Ръчната изработка означава, че всеки детайл е внимателно обмислен и изпълнен. Камъните, използвани за създаването на костенурката, са внимателно подбрани и оцветени, за да създадат реалистичен и привлекателен образ. Това внимание към детайла прави паното не само красив аксесоар за детската стая, но и източник на радост и вдъхновение за детето.

Паното може да бъде използвано като образователен инструмент. Родителите могат да учат детето за различните животни и техните характеристики, използвайки костенурката като пример. Това е чудесна възможност за развитие на речевите умения, като детето описва какво вижда и научава нови думи.

Дървеното пано с костенурка от камъни е истинско произведение на изкуството, което може да украси всяка детска стая. Цветовете и красивият дизайн ще привличат вниманието и ще радват детето всеки ден. Това е декоративен елемент, който добавя стил и индивидуалност към пространството.

Получаването на уникален и специално изработен подарък ще има положителен ефект върху емоционалното развитие на детето. То ще се чувства обичано и ценено, когато получава нещо толкова специално.

Дървеното пано с костенурка от камъни е перфектен подарък за дете на 3 години. То съчетава уникалност, образователна стойност и естетическа красота, което го прави не само играчка, но и истинско произведение на изкуството. Със своята ръчна изработка и внимание към детайла, паното ще радва детето и ще допринася за неговото развитие и щастие.

Може да разгледате други подаръци подходящи за деца: “Подарък за момиче” , “Подарък за новородено момче” , Подарък за любителите на “Барбароните”

Станете част от нашите приятели във фейсбук страницата ни: SimonaGifts

Допълнителна информация

Тегло 0,6 кг
Размери 15,5 × 1,2 × 13 см

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Подарък за дете на 3 години”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *